Despre noi

Experienta

Avem o experienta de peste 20 de ani de activitate in domeniul HVAC si lucrari executate in judetele Arges si Bucuresti.

Website-ul www.instalatiiarges.ro este administrat de compania Domave Anghel SRL, avand ca obiect de activitate executia de lucrari de instalatii termice si sanitare, comercializarea echipamentelor HVAC, lucrari de constructii si canalizare.


Istoric

Societatea DOMAVE ANGHEL S.R.L. infiintata in anul 1995, este o companie dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata in care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta este CALITATEA.

Capacitatea de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor si, în general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor, instalatilor termice, sanitare, de canalizare, precum si instalatiilor solare, a dat companiei posibilitatea de a contracta lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate si utilizarea de tehnologii noi.

Oferim un pachet complet de servicii care include solutii tehnice, proiectare, furnizarea echipamentelor, montaj, punere in functiune si mentenanta, servicii care raspund cerintelor clientilor prin calitate, promptitudine si consecventa.

SC DOMAVE ANGHEL este firmă agreată de SC APA CANAL 2000 SA Pitești în vederea execuției de branșamente și racorduri în aria sa de acoperire.

Prin intermediul partenerilor nostri suntem in masura sa va oferim echipamente create de producatori de prestigiu, ca Bosch, Viessmann, Buderus, Rehau, etc.

SC DOMAVE ANGHEL SRL efectueaza Proiectarea, verificarea, executia si mentenanta lucrarilor de Instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera, fiind autorizata de Centrul Naţional pentru Securitate la Incendiu şi Protecţie Civilă.

  • 2018 – Lucrari de reparatii curente la “MAGAZIA 2A – INLOCUIRE HIDRANTI INTERIORI”, UNITATEA TERITORIALA 360, Str. Luncilor nr. 14-16, Curtea de Arges
  • 2018 – Lucrari de regularizare VALEA JINGA “PUNCT LA MIHALCEA” Sat COSESTI, Comuna COSESTI, Judetul Arges
  • 2017 – Lucrari de reparatii curente la Scolile din Municipiul Stefanesti, Judetul Arges
  • 2016 – Lucrari de renovare a salilor de sedinta, pentru Judecatoria Pitesti, Topoloveni, Curtea de Arges si Campulung
  • 2006 – Lucrari de amenajare a birourilor Primariei Stefanesti, Judetul Arges
  • 2014 – Lucrari de instalatii la Universitatea Constantin Brancoveanu, Pitesti, judetul Arges
  • 2009 – Lucrari de instalatii termice la Scoala nr. 1 Stefanesti, judetul Arges
  • 2008 – Amenajare punct termic la Scoala Valea Mare, Stefanesti, judetul Arges
  • 2007 – Lucrari de instalatii termice si sanitare la Scoala Gimnaziala Babana, judetul Arges

Parteneri

bogart_logo
fitt_instal_trade_logo
romstal_logo
agt_logo